Wanneer je aan zomerkamp denkt, denk je misschien aan een week of twee in een vakantiehuisje met je familie. Of aan een leuke vakantie met je vrienden, maar wat als je die twee kon combineren? Een zomerkamp bij Language Academy is een unieke ervaring waarbij je niet alleen kennis maakt met een andere cultuur, maar ook je Engels spreek- en schrijfvaardigheden flink kunt oefenen.

Educatieve zomerkampen zijn er voor kinderen van 8 tot 18 jaar en overal in Nederland en België te vinden. Een voorbeeld van een aanbieder in dergelijke zomerkampen is Summercamp. Zij bieden zomerkampen in 30 verschillende locaties in Nederland aan. Er is altijd wel een zomerkamp bij jou in de buurt! Tijdens een zomerkamp bij kunnen:

– Engels leren in een ongedwongen sfeer
– Creatieve activiteiten doen, zoals drama, muziek en dans
– Sportieve activiteiten doen, zoals voetbal, tennis en hockey
– Op excursie gaan naar interessante plekken in Nederland, zoals musea en pretparken

Wanneer je kind eenmaal een beetje ouder is, kan het moeilijk zijn om hen ervan te overtuigen om sociale activiteiten te doen. Het kan lijken alsof ze liever binnen zitten met hun neus in een boek of een spelletje op de tablet. Maar het is belangrijk dat ze zich blijven socialiseren, zelfs wanneer ze ouder worden. Gelukkig zijn er een aantal creatieve manieren waarop je hen kunt aanmoedigen om te socialiseren op jeugdkampen.

 

Als je kind nog niet naar een jeugdkamp is geweest, kan het een goed idee zijn om ze eerst een kijkje te laten nemen. Breng een bezoek aan een aantal verschillende kampen en laat je kind kiezen welke het leukste vindt. Op die manier voelt het niet alsof je ze iets opdringt en zullen ze meer gemotiveerd zijn om te gaan.
 

Welkom op de site van rehobothschoolrijswijk.nl Bent u op zoek naar de website van de Rehobothschool in Rijswijk ga dan naar website school